Aplicații mobile


Control absolut al flotei auto cu aplicațiile mobile ProGPS


Aplicația nativă de monitorizare - permite monitorizarea în timp real al unităților (vehicule, mărfuri, persoane...etc). Interfața prietenoasă și navigarea ușoară simplifică accesul la funcțile multiple ale aplicației. Se pot vizualiza diverși parametrii: senzori CAN-BUS, senzori temperatura, id șofer...etc, istoricul deplasărilor și generarea rapoartelor.

Aplicația Dashboard - extinde conceptul clasic de monitorizare prin GPS și oferă perspective asupra indicilor de performanță a flotei dvs. Dashboard este o aplicație inteligentă, care afișează topul celor mai "mari consumatori" de resurse. Poate reda informații ca: top viteză maximă, top consum, top kilometraj efectuat, top ore motor, top strationări, timpul in deplasări...etc. Interpretarea grafică și posibilitatea de selectare a tipului de grafic, ușurează modul de citire a informației. De asemenea, această aplicație se regasește și in interfața web a platformei ProGPS.

Aplicația de Dispatching & Logistică - ProGPS Logistics este o aplicație mobilă dezvoltată special pentru ramura de distribuție și logistică. Prin intermediul interfeței web, dispeceratul poate crea comenzi și le poate distribui pentru fiecare șofer in parte. Aplicația usurează modul de monitorizare a îndeplinirii sarcinilor de livrare. Mai multe detalii, gasiți în acest articol.

Mobile tracking - O aplicație simplă care transformă telefonul sau tableta într-un tracker gps. Instalarea acestei aplicații vă oferă posibilitatea să monitorizați locația și rutele efectuate. Este o soluție ideală pentru operațiunile de teren, unde deplasările nu implică vehicule, sau pentru persoane cu dizabilități. Aplicația are funcții ca: SOS, trimitere poze, citire NFC...etc, plus opțiuni pentru economisirea bateriei. Mai multe detalii, gasiți în acest articol.