Bușon inteligent pentru rezervor


Protejează-ți rezervorul împotriva riscului de furt de combustibil

Bușonul inteligent este un dispozitiv care protejează și monitorizează alimentările cu combustibil și activitățile neautorizate asupra rezervoarelor. Acesta se poate instala independent sau împreună cu echipamentele GPS oferite de ProGPS sau de alți furnizori. Sistemul este format dintr-un bușon universal pentru vehicule grele și un modul de interior, care se instalează în cabină. Cele două componente comunică wireless, iar bușonul are o baterie internă cu o durată de viață de minim 5 ani.

În funcție de modul de configurare (motor oprit, uși închise...etc), orice acțiune asupra rezervorului poate fi detectată, inclusiv încercarea de rotire a bușonului și sunt emise semnale acustice în interiorul cabinei sau la exterior prin instalarea optională a unei sirene.
Clienții care folosesc platforma de monitorizare GPS - ProGPS, pot vedea statusul în timp real al bușonului (închis/deschis) și pot genera rapoarte pentru a vedea exact cand s-a umblat la rezervor, pentru cât timp a stat deschis...etc. De asemenea, pot primi și notificări în aplicația mobilă a platformei.
Pentru o protecție și mai mare, recomandăm și soluția de monitorizare a consumului de carburant, folosind ultima generație de sonde litrometrice wireless și echipamente GPS avansate.

Funcționalitățile bușonului

Detecție la rotirea bușonului
Soluție wireless
Compatibil cu echipamente GPS
Alarmă furt combustibil
Compatibil cu sitele de protecție
Instalare super ușoară
Durată îndelungată a bateriei bușonului
Compatibi cu semiremorcile joase
Diametru standard de Ø105mm
Etanș, nu permite scurgeri
Făcut din material rezistent
Închidere cu 5 lamele

Specificații tehnice