Descărcare date tahograf


ProGPS E-Tacho - descarcă datele tahografului de la distanță, cu un singur click!

De ce sa folosesti solutia ProGPS E-Tacho:

  1. această opțiune este inclusă în platforma de monitorizare GPS - ProGPS și nu necesită niciun cost extra față de abonamentul lunar standard
  2. flexibilitate si accesarea rapida a datelor din tahograf
  3. va ajuta la identificarea exacta a soferilor
  4. afiseaza in timp real starea soferului: conduce/lucreaza/se odihneste
  5. descarcare, stocare si analiza fisierelor .DDD (tipul activitatii, durata, incalcari de norme)
  6. descarcarea automata la un anumit interval (descarcarea direct in calculatorul dvs. sau in platforma ProGPS)

Solutia de descare a datelor din tahograf ProGPS E-Tacho, va ajuta sa reduceti timpul de lucru pentru descarcarea datelor si de a evita greselile umane.

Toate datele descarcate (memorie tahograf si card sofer) sunt transmise in formatul european .DDD.  De asemenea, in platforma ProGPS, clientii pot gasi aplicatii pentru analiza datelor descarcate.
Un alt avantaj il reprezinta informarea in timp real cu privire la timpul ramas de condus, distanta care poate fi parcursa, orele de odihna si depasirea normei zilnice.
Echipamentul folosit pentru aceasta operatiune, permite in acelasi timp monitorizarea prin GPS si citirea datelor din interfata FMS a vehiculului.

ProGPS va recomanda urmatoarea solutie pentru monitorizare GPS si descarcare tahograf:
Pe masina se instaleaza:

  • tracker BCE TACHO, cu citirea interfetei FMS (CAN-BUS) si a tahografului

Pe calculator/laptop:

  • cititor card companie (contactati-ne pentru detalii)
  • GRATUIT - o aplicatie care permite comunicarea dintre cititorul cardului de companie si GPS tracker pentru a autoriza descarcarea datelor din tahograf. Aceasta aplicatie permite atat descarcarea direct in calculator a fisierelor .DDD, cat si in platforma ProGps, unde pot fi stocate si analizate ulterior.

Citirea fisierelor DDD:

Platforma de monitorizare GPS, ProGPS ofera clientilor doua aplicatii: Tacho Manager si Tacho View. Tacho Manager permite importul fisierelor DDD, pentru a fi stocate pe o perioada extinsa de timp in platforma. Acest lucru permite analiza datelor in orice moment. De asemenea, aplicatia permite atribuirea datelor, catre soferii creati in platforma pentru analiza activitatii.

tacho_manager_en

Tacho View: analiza orelor de lucru

Tacho View este o aplicatie care foloseste un algoritm special pentru a contoriza orele de condus, bazat pe reglementarile legislative Europene. Aceasta citeste, analizeaza si creaza rapoarte, folosind fisierele DDD sau datele primite online de la tahograf. Activitatea soferului este prezentata vizual, cronologic.
Tacho View ofera trei tipuri de raportari:

"Activitatea soferului"

Informatiile sunt prezentate intr-un format tabular, unde se poate vedea activitatea detaliata pentru o perioada specificata.
tachoview_activity_en

"Grafic activitati"
In acest caz, perioada de timp specificata este impartita pe zile, unde diverse activitati ale soferului sunt marcate cu indicatori de diverse culori.
tachoview_graphik_en

"Incalcari "
Acest tip de raportare genereaza un tabel cu "incalcari" de norme, care contine: data, ora, tipul de incalcare, o scurta descriere si gravitatea acesteia.
Toate rapoartele pot fi printate sau salvate ca fisiere tip Excel.
tachoview_narushenie_en