Despre noi


pro_logo

Suntem SAM CREATIVE SOLUTIONS SRL, o firma infiintata in anul 2014, care si-a propus sa schimbe conceptul asupra ideii de localizare prin GPS a flotelor auto. ProGPS este o platforma internationala dezvoltata de catre compania Gurtam din Belarus, pe care am reusit sa o aducem si in Romania, inca din 2014. Scopul a fost sa diferentiem solutia standard de una de ultima generatie si care poate indeplini orice cerinta. Asa am reusit, ca in 3 ani sa ajungem la peste 500 de clienti in Romania si peste 100 in afara.
Principalele caracteristici ale acestei platforme sunt: precizie, securitate si viteza. Aplicatia a inceput sa fie dezvoltata inca din anul 2002 de catre un grup de dezvoltatori care au lucrat la sistemul de tracking "AtlantSatellite" sustinut de "International Automobile Holding" din Minsk. Configurarea platformei se bazeaza pe anii de experienta obtinuti din colaborarea cu diferite business-uri si organizatii. In momentul de fata, la nivel global solutia ProGPS este folosita de peste 5000 de companii in peste 100 de tari, din ORICE domeniu de activitate.

ProGPS impreuna cu Gurtam ofera cea mai flexibila, sigura si multifunctionala solutie pentru monitorizarea prin GPS a flotei auto si nu numai. Dupa mai mult de 10 ani de succes in industria telematica, Gurtam a devenit lider mondial. Compania este recunoscuta pentru raportul calitate/pret si in permanenta este dezvoltata pentru a intampina cerintele cele mai complexe ale clientilor. Datorita acestor solutii, in momentul de fata platforma gazduieste mai mult de 400 000 unitati.

wdc_units_map_large