Consum carburant


Economisește până la 40% combustibil cu soluția de monitorizare prin GPS oferită de ProGPS.

Companiile cu flote mari, inevitabil se lovesc de problema consumului mare de combustibil. În acest caz, sistemul de monitorizare prin GPS este soluția ideala pentru optimizarea consumului de combustibil . Statisticile arată, că implementarea soluției de monitorizare GPS - ProGPS, se achită singură în 3-4 luni.
Cu platforma ProGPS, puteți monitoriza consumul de combustibil pentru toate tipurile de unităti:

  • unități mobile (mașini, camioane, autobuze, rezervoare mobile, locomotive diesel, ambarcațiuni și orice alt tip de vehicul)
  • unități staționare (rezervoare, generatoare, stații de alimentere, transformatoare electrice....etc)

 

 

Rapoartele și graficele generate, oferă o imagine de ansamblu asupra modului de consum al combustibilului. Datorită sondelor litrometrice ProGPS, vă garantăm pană la 99% acuratețe. Informatii precum alimentări sau furturi, sunt afișate în mod constant. Se pot crea notificări atunci când se alimentează sau când lipsește o anumită cantitate de combustibil. Graficele comparative ajută la identificarea cât mai corectă a evenimentelor ce țin de monitorizarea combustibilului.

 

 

alimentare combustibil progps

 

Suntem transparenți în ceea ce privește calitatea soluției și recomandăm clienților care doresc să obțină cele mai bune informații în privința consumului să folosească sondele litrometrice. Varianta CAN-BUS este recomandată în principiu vehiculelor care din anumite motive nu permit instalarea unei sonde litrometrice.
Datele sunt vizibile atât in platforma de monitorizare online, cât și in aplicația mobilă de monitorizare, astfel aveți acces instant la monitorizarea consumului de combustibil. Soluția de control a consumului de combustibil vă ajută la eliminarea oricărei utilizari abuzive a combustibilului, creșterea siguranței transportului și reduce cheltuielile, în cele din urmă ducând la creșterea rentabilității investiției.

Un nou produs inovativ pentru clienții ProGPS pentru monitorizarea GPS și a consumului de combustibil, îl reprezintă pachetul echipament GPS + sondă litrometrică bluetooth, astfel nu mai există cabluri trase. Sonda are o acuratețe de 99% și baterie internă care poate ține până la 5 ani.

 

echipament gps si sonda litrometrica bluetooth

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.