Monitorizare GPS remorci


Soluții complete și personalizate pentru orice tip de remorcă

 

Urmăriți și monitorizați remorcile dvs., la fața locului sau în tranzit cu istoricul locațiilor și al mișcărilor, rapoarte de utilizare, întreținere preventivă, prevenirea furtului și multe altele cu gama noastră de trackere GPS dedicate majorității tipurilor de remorci, containere și diferite tipuri de trailere. De asemenea, oferim și soluții personalizate pentru transporturi speciale, cum ar fi cele frigorifice, având în vedere că aceste echipamente suporta și senzori de temperatură, atât pe fir, cât și wireless (bluetooth).  Contactați-ne pentru mai multe detalii.

Monitorizarea inteligentă a remorcilor

monitorizare remorca

Folosind ProGPS pentru monitorizarea GPS a remorcilor, veti fi informat despre cuplările și decuplarile acestora, astfel statusul trailerelor va fi în permanență actualizat, dacă sunt utilizate sau nu. Operațiunea se poate face atât automat, cât și manual de catre operator, din platforma ProGPS. Echipamentele GPS instalate pe remorci, comunica pe fir sau wireless, cu echipamentele GPS instalate pe capetele tractor.

Beneficii

Acuratețe localizare GPS
Trackerele noastre utilizează sisteme de poziționare GPS și GLONASS simultan, pentru o precizie de localizare cât mai mare.
Baterie durabilă
Echipamente GPS cu acumulator integrat și cu durata de funcționare de până la 120 de zile, fară alimentare externă.
Monitorizare GPS adaptivă
Primiți actualizări de locație în mod regulat pe tot parcursul zilei sau numai când mișcarea are loc, cu ajutorul tehnologiei inteligente de urmărire adaptivă.
Prevenirea furtului
Treceți la modul de recuperare, în caz de furt sau pierdere, pentru a activa urmărirea live la intervale de 30 de secunde.
Timp de funcționare
Monitorizați orele de utilizare, bazate pe mișcare pentru a înțelege și a optimiza utilizarea remorcilor.
Întreținere
Setați memento-uri proactive de întreținere, pe baza distanței parcurse, pentru a reduce timpul de nefuncționare al remorcii și costurile de reparații.
Compact și rezistent

Carcasa clasificată IP67 asigură rezistența echipamentelor la praf fin, pulverizare cu apă, scufundare timp de 30 de minute în 1m de apă și temperaturi extreme.

Instalare ușoară

Echipamentele GPS pentru remorci se pot instala și de catre client, atăt cele de sine stătătoare (doar cu acumulator), cât și cele cu acumulator și alimentare externă.

Detectare impact

Echipamentele pot fi configurate să trimită alerte la detectarea impactului, atunci când remorcile sunt implicate în accidente sau folosite necorespunzător.