[:ro]Monitorizare GPS și localizare GPS[:]


Ești pregătit să treci la următorul nivel?

Peste 1,8 Milioane de vehicule monitorizare GPS la nivel global. Din ce în ce mai multe companii folosesc solutia ProGPS!

Aplicații mobile

Mobilitate și viteză, ai acces la informațiile care contează rapid și sigur cu aplicațiile mobile ProPGS de localizare GPS, monitorizare GPS flotă, dispatching sau comunicare cu șoferii.

Interfață Web

Ai o imagine de ansamblu a flotei auto direct din browserul calculatorului. Interfața prietenoasă a platformei ProGPS îți permite personalizarea spațiului de lucru. Pentru dispecerate este soluția optimă de a controla activitatea flotei auto și monitorizarea prin GPS.

Rapoarte complete

Deplasări, consum combustibil, stil de condus, valori senzori, staționări și multe alte rapoarte personalizate. Îți poți crea rapoartele dorite din cateva clickuri.

Multiple funcționalități

Soluția de monitorizare GPS - ProGPS vine la pachet cu multe aplicații incluse în abonamentul lunar, fara costuri extra. De la analiza stilului de condus până la analiza fișiserelor descărcate din tahograf, aplicațiile ProGPS sunt utile oricărui tip de utilizator.

Economisești, crești productivitatea și ai în permanență controlul asupra flotei auto. Echipamente monitorizare GPS performante și sigure. Calitatea ne recomandă!