Monitorizare GPS


Monitorizare GPS pentru autovehicule, un serviciu care permite vizualizarea în timp real a locației acestora și a istoricului de deplasări.

De ce să alegi serviciile ProGPS?

Pentru că vrei o soluție de monitorizare GPS și localizare GPS în timp real performantă, stabilă și ieftină. Pentru ca vrei o soluție avansată, îmbunătățită în permanență și care poate îndeplini cu ușurință orice cerință.

Ce înseamnă să fii client ProGPS?

Să fii client ProGPS, înseamnă că beneficiezi de cele mai bune prețuri pentru serviciile de monitorizare GPS raportate la calitate. Înseamnă că ai garantat cele mai performante echipamente GPS cu garanție pe toată perioada contractuală. Mai mult, înseamnă că beneficiezi de suportul unei echipe dedicate, cu experiență și care îți va oferi suportul oricând.

Încă mai stai pe gânduri?

Știm că este greu sa te convingem, cu atâtea oferte în piață, dar oricând poti testa gratuit soluția noastra. Cât despre calitate, te lăsăm să te convingi singur.

 

Stabilitate

Echipamentele ProGPS asigură o conexiune continuă și stabilă dintre vehicul și platforma de monitorizare GPS, astfel aveți în permanență control asupra flotei.

Accesibilitate

Soluțiile complete de management și monitorizare ale flotei prin GPS și prețurile fixe pentru tot pachetul de servicii ProGPS, ne diferențiază de competitori.

Fiabilitate

Modul de dezvoltare a platformei online ProGPS.ro și serverele de producție și back-up de ultimă generație asigură o fiabilitate maximă în funcționarea acesteia, fără întrerupere... 99% uptime

Rentabilitate

Funcționalitățile ProGPS asigură creșterea eficienței activității și scăderea costurilor atribuite flotei, de la consumul de combustibil până la modul de utilizare al vehiculelor.


Monitorizare GPS

ProGPS vă pune la dispoziție o soluție avansată, dar simplu de folosit pentru monitorizarea GPS auto. Aveți în permanență acces la localizarea GPS în timp real a vehiculelor, de pe orice dispozitiv. Monitorizați consumul de combustibil, stilul de condus al șoferilor și modul în care sunt folosite vehiculele. Rapoartele și notificările generate vă ajută să analizați indicii de performanță a flotei. Echipamentele de monitorizare GPS comercializate de noi, transmit informații și statistici legate de poziția vehicului, tresee, consum combustibil, descărcare tahograf, CAN-BUS...etc., vizibile în platforma de monitorizare GPS. Toate localizatoarele GPS furnizate de ProGPS au certificate de conformitate și garanție extinsă.

ProGPS - o platformă de monitorizare GPS avansată

Platforma de monitorizare GPS - ProGPS, este una din cele mai performante soluții din piața telematică, folosită la nivel global și care momentan gazduiește peste 1 Milion de vehicule monitorizate! Da, peste 1 Milion!

Monitorizare GPS și localizare GPS în timp real

Pe lângă monitorizarea GPS a vehiculelor, un alt lucru important îl reprezintă și siguranța personalului și a bunurilor/mărfurilor pe care le livrați clienților dumneavoastră. Cu ProGPS dețineți controlul în orice moment asupra acestora de oriunde și oricând. În funcție de cerințele clienților, găsim cea mai bună metodă de implementare.

ProGPS are o gamă largă de soluții pentru monitorizarea GPS și managementul flotelor auto care se pot aplica diverselor industrii și  încercăm în permanență să dezvoltăm și să îmbunătățim serviciile pe care le oferim clienților nostri.