Monitorizare GPS


Soluție avansată de monitorizare GPS și localizare GPS în timp real oferită de ProGPS.

ProGPS vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu o platformă online performantă de monitorizare GPS și echipamente de localizare GPS de ultimă generație cu prețuri accesibile. Localizatoarele GPS conectate la platforma de monitorizare ProGPS, oferă o gamă largă de informații și statistici legate de poziția vehicului, tresee, consum combustibil, descărcare tahograf, analiza stilului de condus a șoferului...etc.
Platforma de monitorizare GPS - ProGPS, este una din cele mai performante soluții din piața telematică.

monitorizare gps

monitorizare gps

Toate echipamentele GPS furnizate de ProGPS au certificate de conformitate și garanție. În cazul întreruperii semnalului GSM, echipamentele GPS stochează poziția vehiculului în memoria interna (până la 150.000 de poziții).

Un lucru important îl reprezintă și siguranța bunurilor/mărfurilor clienților dumneavoastră. Siguranța personalului și a mărfurilor este principala grijă a unei companii. Echipamentele GPS permit monitorizarea flotei și în același timp a bunurilor/mărfurilor transportate. În funcție de cerințele clienților, personalizăm soluțiile de monitorizare prin GPS.

Avem o gamă largă de soluții pentru monitorizarea GPS și managementul flotelor auto care se pot aplica diverselor industrii și  încercăm în permanență să dezvoltăm și să îmbunătățim serviciile pe care le oferim clienților nostri.

De ce să alegi soluția de monitorizare prin GPS - ProGPS?

Ce ne scoate în evidență?

Stabilitate

Echipamentele ProGPS asigură o conexiune continuă și stabilă dintre vehicul și platforma de monitorizare GPS, astfel ai controlul flotei oricand și de oriunde.

Accesibilitate

Soluțiile complete de management și monitorizare ale flotei prin GPS și prețurile fixe pentru tot pachetul de servicii ProGPS, ne diferențiază de competitori.

Fiabilitate

Modul de dezvoltare a platformei online ProGPS.ro și serverele de producție și back-up de ultimă generație asigură o fiabilitate maximă în funcționarea acesteia, fără întrerupere... 99% uptime

Rentabilitate

Funcționalitățile ProGPS asigură creșterea eficienței activității și scăderea costurilor atribuite flotei, de la consumul de combustibil până la modul de utilizare al vehiculelor.

Solicită acum oferta de preț pentru serviciile de monitorizare prin GPS

Pentru cel mai bun preț raportat la calitate