Monitorizare GPS


Monitorizare vehicule prin GPS, un serviciu care permite vizualizarea în timp real a locației acestora, urmărirea traseelor și multe alte opțiuni incluse.

monitorizare gps avansata

Monitorizare GPS auto

Monitorizare vehicule prin GPS, un sistem avansat și în același timp ușor de folosit. Aveți în permanență acces la localizarea GPS în timp real a vehiculelor, de pe orice dispozitiv. Monitorizați consumul de combustibil, stilul de condus al șoferilor și modul în care sunt folosite vehiculele. Rapoartele și notificările generate vă ajută să analizați indicii de performanță a flotei și să reduceți costurile. Echipamentele de monitorizare GPS comercializate de noi, transmit informații exacte legate de poziția vehicului și statistici privind consumul de combustibil, descărcare tahograf, date CAN-BUS și multe altele, vizibile în platforma de monitorizare GPS.

De ce să alegi serviciile ProGPS?

Pentru că îți oferim o soluție de localizare GPS în timp real performantă, stabilă și accesibilă ca preț. O platformă de monitorizare avansată și automatizată care este îmbunătățită în permanență și care poate îndeplini cu ușurință orice cerință. Analizăm solicitarea clientului și integrăm cea mai bună opțiune.

client ProGPS

Ce înseamnă să fii client ProGPS?

Să fii client ProGPS, înseamnă că beneficiezi de cele mai bune prețuri pentru serviciile de monitorizare GPS raportate la calitate. Înseamnă că ai garantat cele mai performante echipamente GPS cu garanție pe toată perioada contractuală. Mai mult, înseamnă că beneficiezi de suportul unei echipe dedicate, cu experiență și care îți va oferi suportul oricând.


Avantaje garantate pentru utilizatorii noștri

Stabilitate
Conexiuni stabile între echipamentele GPS și platforma de monitorizare GPS auto, uptime garantat, astfel aveți în permanență acces la resursele dumneavoastră.
Accesibilitate
Soluțiile complete de management și monitorizare ale flotei prin GPS și prețurile flexibile pentru tot pachetul de servicii ProGPS, ne diferențiază de competitori și ne avantajează clienții.
Suport tehnic
Suport dedicat, atât pentru configurarea contului, cât și pentru instruirea personalului. Servicii complete de instalare echipamente GPS.
Rentabilitate

Funcționalitățile ProGPS asigură creșterea eficienței activității și scăderea costurilor atribuite flotei, de la consumul de combustibil până la modul de utilizare al vehiculelor.


O soluție de localizare GPS certificată

Platforma ProGPS, este una din cele mai performante soluții din piața telematică, folosită la nivel global și care momentan gazduiește peste 1 Milion de vehicule monitorizate. Este certificată atât în Romania, cât și internațional, astfel clienții noștri au garantat o soluție de calitate premium, care respectă toate standardele impuse.

ProGPS monitorizare gps auto

Pe lângă monitorizarea GPS a vehiculelor, un alt lucru important îl reprezintă și siguranța personalului și a bunurilor/mărfurilor pe care le livrați clienților dumneavoastră. Cu ProGPS dețineți controlul în orice moment asupra acestora de oriunde și oricând. În funcție de cerințele clienților, găsim cea mai bună metodă de implementare.

ProGPS are o gamă largă de soluții pentru monitorizarea GPS și managementul flotelor auto care se pot aplica diverselor industrii și  încercăm în permanență să dezvoltăm și să îmbunătățim serviciile pe care le oferim clienților nostri.