Monitorizare GPS


ProGPS vă pune la dispoziție o soluție avansată de monitorizare GPS și localizare GPS pentru orice tip de unitate, de la mașini mici și camioane, până la trenuri, ambarcațiuni...etc.

Venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu o platformă online performantă de monitorizare GPS și echipamente de localizare GPS, la prețuri accesibile. Localizatoarele GPS pe care le comercializăm, oferă o gamă largă de informații și statistici legate de poziția vehicului, tresee, consum combustibil, descărcare tahograf, analiza stilului de condus a șoferului...etc., vizibile în platforma de monitorizare GPS. Toate echipamentele GPS furnizate de ProGPS au certificate de conformitate și garanție.

Platforma de monitorizare GPS - ProGPS, este una din cele mai performante soluții din piața telematică, folosită la nivel global și care momentan gazduiește peste 1 Milion de vehicule monitorizate!

monitorizare gps

Pe lângă monitorizarea GPS a vehiculelor, un alt lucru important îl reprezintă și siguranța personalului și a bunurilor/mărfurilor pe care le livrați clienților dumneavoastră. Cu ProGPS dețineți controlul în orice moment asupra acestora de oriunde și oricând. În funcție de cerințele clienților, găsim soluția optimă pentru indeplinirea acestora.

ProGPS are o gamă largă de soluții pentru monitorizarea GPS și managementul flotelor auto care se pot aplica diverselor industrii și  încercăm în permanență să dezvoltăm și să îmbunătățim serviciile pe care le oferim clienților nostri.

De ce să alegi soluția de monitorizare prin GPS - ProGPS?

Ce ne scoate în evidență?

Stabilitate

Echipamentele ProGPS asigură o conexiune continuă și stabilă dintre vehicul și platforma de monitorizare GPS, astfel aveți în permanență control asupra flotei.

Accesibilitate

Soluțiile complete de management și monitorizare ale flotei prin GPS și prețurile fixe pentru tot pachetul de servicii ProGPS, ne diferențiază de competitori.

Fiabilitate

Modul de dezvoltare a platformei online ProGPS.ro și serverele de producție și back-up de ultimă generație asigură o fiabilitate maximă în funcționarea acesteia, fără întrerupere... 99% uptime

Rentabilitate

Funcționalitățile ProGPS asigură creșterea eficienței activității și scăderea costurilor atribuite flotei, de la consumul de combustibil până la modul de utilizare al vehiculelor.

Solicită acum oferta de preț pentru serviciile de monitorizare prin GPS

Pentru cel mai bun preț raportat la calitate