Politica de livrare


 

 

 

Politica de livrare

Produsele comandate se livreaza utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Livrarile se fac de Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 18:00. Comenzile efectuate Sambata, Duminica si in zilele de sarbatori nationale se vor livra in urmatoarea zi lucratoare.

Tarifele pentru livrarea comenzilor in Bucuresti si Judetul Ilfov sunt urmatoarele:

GRATUIT la sediul dumneavoastra – daca valoarea depaseste 600 RON;
Cost transport 25 lei – daca valoarea este sub 600 RON;

Tarifele pentru livrarea comenzilor in alte judete si localitati pentru materiale vor fi aduse la cunostinta telefonic de catre un operator ProGPS.ro

Livrarea produselor se poate face intr-un interval minim de 2 ore si maxim 30 de zile , din momentul in care s-au confirmat toate detaliile comenzii (modalitate de plata , termen de livrare , stocuri , preturi ) de catre unul din operatori ProGps.ro

In anumite situatii produsele care nu se livreaza pe baza de comanda speciala* pot fi returnate, cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi , crapaturi , rupturi sau orice alte defecte fizice ) , a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor , integritatii si prezentei tuturor accesoriilor , dar nu mai tarziu de 10 de zile lucratoare de la data primirii produselor prin curieri proprii sau prin firme specializate de curierat.
Returul avansului platit de clienti pentru comenzi speciale care nu se mai pot livra se face in maxim 10 zile lucratoare de la data solicitarea in scris a clientului.

*Produsele care fac parte din comanda speciala sunt produsele care nu se afla in stoc si care se aduc pe baza de avans de la producator.