Management expediții


ProGPS Logistics este o aplicație integrată în platforma de monitorizare prin gps - ProGPS, care ajută la managementul și analiza stagiilor de pregătire și livrare a mărfurilor.

Cu alte cuvinte, este o aplicație recomandată companiilor care activează in zona de logistică, distribuție și curierat. ProGPS Logistics vă ajută să economisiți timp și bani, deoarece este gratuită* în baza abonamentului de monitorizare GPS.

Acest serviciu oferit fără taxe suplimentare* de catre ProGPS clienților săi, cuprinde o interfață WEB pentru dispeceri și o aplicație mobilă, pentru șoferi sau agenți de teren. De asemenea interfața este tradusă și in limba Română.

Versiunea web pentru dispecer, asigură o gestionare eficientă a procedurilor de operare: ordinele de plasare, planificarea și alocarea comenzii, optimizarea rutelor, monitorizarea procesului de livrarea și coordonare.

* aplicația este gratuită în platforma ProGPS, folosind ca sursă de cautare adrese și rutare, tipul de hartă Gurtam Maps. În cazul în care se dorește folosirea Google Maps pentru cautarea adreselor și rutarea treseelor, se aplică o taxă suplimentară per vehicul. Pentru mai multe detalii privind costurile, vă rugăm să ne contactați. 

Aplicația pentru telefonul mobil sau tabletă

Permite comunicarea directă cu dispeceratul pentru preluarea comenzilor și raportare

Versiunea pentru telefoane mobile, se adresează șoferilor și agenților de teren. Este valabilă atât pentru Android, cât și pentru IOS. După autorizare (autentificare cu numărul de telefon și parolă), sistemul caută șoferul respectiv și dacă acesta este alocat pe un vehicul. Odată autentificat în sistem, sunt afișate informații detaliate despre comenzi și locația lor pe harta. Șoferul poate informa dispeceratul despre statusul livrarii (livrată sau amânată), poate trimite poze, comentarii și chat în timp real. Pe lângă rutarea de baza din aplicație, există și posibilitatea rutării traseului prin Waze sau Google Maps.