Management expediții


ProGPS-Wialon Logistics este o aplicatie integrata in platforma de monitorizare prin gps ProGPS, care ajuta la managementul si analiza stagiilor de pregatire si livrare a marfurilor.

Cu alte cuvinte, este o aplicatie recomandata serviciilor de dispatching (logistica, distributie si curierat). Aplicatia permite executarea unei game largi de task-uri in zona logistica. De asemenea va ajuta sa economisiti, deoarece accesul la aceasta aplicatie este inclus in pretul de abonament.
- managementul transportului
- optimizarea procesului de livrare
- reducerea costurilor

Acest serviciu oferit de ProGps clientilor sai, fara taxe in plus, cuprinde o interfata WEB pentru dispeceri si o aplicatie mobila, pentru soferi sau agenti de teren. De asemenea interfata este tradusa si in limba Romana.

Versiunea web, asigura o gestionare eficienta a procedurilor de operare: ordinele de plasare, planificarea si alocarea comenzii, optimizarea rutelor, monitorizarea procesului de livrarea si coordonare. Versiunea pentru dispeceri este disponibila ca aplicatie in interfata web.

 

Aplicatie pentru telefonul mobil sau tableta

Permite comunicarea directa cu dispeceratul si preluarea comenzilor.

Versiunea pentru telefoane mobile, se adreseaza soferilor si agentilor de teren. Este valabila atat pentru Android, cat si pentru IOS. Dupa autorizare (autentificare cu numarul de telefon si parola), sistemul cauta soferul respectiv si daca acesta este alocat pe un vehicul. Odata logat in sistem, sunt afisate informatii detaliate despre comenzi si locatia lor pe harta. Soferul poate informa dispeceratul despre statusul livrarii (livrata sau amanata), poate trimite poze, comentarii si chat in timp real.