Car Sharing pentru servicii de transport marfă


Se dă urmatoarea provocare: companie rent a car dorește să implementeze o soluție de car sharing pentru 20 x Citroen Jumper.

Soluția, desigur, ProGPS. Clientul, care este din Finlanda, a derulat un proiect destul de interesant pe partea de livrare mărfuri, un serviciu de car sharing, mai degrabă van sharing pentru transportul de mărfuri, folosind dubele pe care le deține în flota auto.

Am propus, s-a rezolvat. Soluția tehnică a fost echipamentul FMS500 STCAN, care, pe lângă monitorizarea prin GPS, oferă informații din computerul de bord (kilometraj bord, nivel combustibil, consum combustibil…etc.) și datorită celor 3 ieșiri digitale programabile am reușit să controlăm deschiderea/închiderea centralizată și sistemul WebAsto.
Pe langă acestea, prin intermediul API-ului platformei ProGPS, clientul a reușit să integreze toată informația pe care o livrăm direct în site-ul său și în aplicația mobilă.

Comenzile trimise către vehicule se pot face în mai multe feluri: direct din platforma ProGPS, din aplicația mobilă ProGPS, SMS, sau folosind API-ul pus la dispoziție gratuit pentru integrarea cu soft-uri proprii.

Astfel, oricine dorește să închirieze rapid unul din vehiculele de transport marfă, o poate face rapid și ușor. Îți alegi mașina, o rezervi, o deschizi din aplicație și îți faci treaba. Atât de simplu!

Ai și tu un proiect interesant pe care vrei să îl dezvolți, dar nu găsești soluția? Contactează-ne!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.