NimBus: adaptat nevoilor pasagerilor


ProGPS nu înseamnă doar monitorizare prin GPS, ba mai mult, înseamnă dezvoltarea de soluții care pot fi adaptate oricărei cerințe ale clienților noștri.

Nu este prima dată când primim cereri privind integrarea aplicației incluse în platforma ProGPS pentru transportul public, cu panourile de afișare digitale din stațiile de autobuze sau tramvaie.

Inițial, NimBus a fost proiectat ca aplicație pentru dispeceri, dar să nu uităm că fără pasageri nimeni nu ar avea nevoie de autobuze și informații telematice. Pasagerii vor să știe când va ajunge autobuzul sau tramvaiul următor în stație. Acum avem aceste date. Datorită integrării prin API-ul platformei ProGPS, putem împărtăși acest lucru, făcând aplicația chiar mai ușor de administrat pentru toți cei implicați. Dispatcherul lucrează în interfața lor, în timp ce pasagerii văd informația de care au nevoie.

Pentru început, am dezvoltat NimBus API, care permite aplicației să dea informații live despre autobuzele sau tramvaiele care ajung la un anumit punct de oprire. Apoi am elaborat programatic, un script de legătură care leagă datele noastre (primite în format JSON) și afișarea informațiilor (pentru a putea “înțelege” aceste date).

Rezultatul:

Acum, când este necesar, puteți conecta cu ușurință NimBus și un afișaj de informații la punctul de oprire.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.